Sitter jag i bur? Nej,,, men fönsterna är gjorda som kassetter med myggnät och jalusier. Jag drar inte upp myggnäten för då får jag inte ner dem igen, lite trasiga....men kanske kan det kvitta egentligen för det går ju intr att tvätta dem nu och öppnar jag något är det ytterdörren som har gallergrind med myggnät...enda problemet där är att då kan inte  hivas gå in o ut.

Kanske i dag ska näten upp.

Till höger ser ni vår grill. Men just nu är den kaktusblomställ.....rakt fram mitt citronträd. Ser magert ut men har 15 knopp just nu.

I hörnet min Bouganvilla. Den ser och är mager.

I går var målardag igen och vattenhål och handla. Både hundmaten o whiskyn slut, oj oj. Målningen har skapat sår på ett finger. Håller nog , som alltid, krampaktigt. Alltid Känsla av att jag ska tappa det jag håller i. 

Marknad i dag...är nog lite tunnt där med tanke på vädret. Men en sväng för att göra något. Min tröjmadame är knappast där i regnet.

En vän sa häromdagen. Oj, det syns att du har sol på din terrass. Menade att jag var brun i ansiktet. Faktiskt Är det mina promenader med chivas. Har suttit kort stund i solen vid två tillfällen. Men den solbränna som fanns före jul verkar komma fram direkt när jag är i sol igen. Praktiskt.

Fick gå ut i förrgår och sopa bröd på gatan utanför igen. Jäv....karl mittemot....fattar han inte? Samma beteende som min granne i Sätra. Hjälper inte att säga till, de smyger ut brödet ändå....mani....där han slänger ut det har hans granne dessutom sin källare där de går och hämtar saker till marknaden . De är alltså säljare. Dessutom finns ett vattenutsläpp där från deras tvättmaskin, så brödet blir till gegga att få i.

Jag borde ha förståelse då jag fattar att han förutom sin lungsjukdom har demenssjukdom, märks när man pratar med honom. Men jag tycker hans fru ska hålla efter. Råttor, kackerlackor, myror ....