I dag ska vi åka på statsfesten. Vi väljer mitt på dagen och äter lunch samt strosar runt. Lättast för mig då jag är så trött mot kvällarna. 

Läste något konstigt i aftonbladet nyss. Om Kraftigt åskoväder i dalarna, som sedan spred sig till övre gävleborg, småland och i morse över sthlm. Det gick runt på något sätt. Sedan skrev de varning klass 1 för gävleborg till i kväll. Alltså menade de inte i går kväll som var över Ljusdal mm. Är det min läskunnighet eller deras gramatik?

Vi får se. Det lär visa sig.

Vad gäller min alzheimers vara eller inte vara. Nästa onsdag ska röntgen ske i uppsala. Sedan får jag vänta på svar......

Vad gäller chivas allvarligt sjuk i benet eller ej. Nästa torsdag röntgen i västerås.

Men där tror jag vi får svar direkt och då besked om ev. Operation behövs.

Jag är väldigt nervös för båda fallen.....har svårt att inte tänka på det.

Vad gäller frågan om ev. Fallolycka är det ju så att man efter flera hjärnskakningar kan få skador på hjärnan. Hur de skadorna blir och orsakar har jag naturligtvis ingen aning om. Läkaren antydde också att man kan ha en skada redan från födsel som blir förvärrad med åren. För min del tror jag min kraftiga psykos, då allt startade, har betydelse. Diagnosen kan också bli kognetiv nedsatthet vilket är nivån, om jag fattat det rätt, före en så kraftig diagnos som alzheimers.

Nog om det och klänningen behöver nu ärmar o blixlås.