Efter att jag startade med nya medicinen kunde jag inte sova på nätterna. Nu har jag blivit väckt 9.30 av maken...släckte 22.00 och vaknar alltså 9.30.....drömmarna är kvar men inte som márdrömmar. Så avslappnad....

Som jag sagt har jag nog gått upp lite i vikt men det känns som det är värt det. Äntligen känner jag mig mer normal, mindre stressad, sjunger när jag syr men samtidigt ingen ork för något utanför hemmet. Men det gör inget, det kommer senare.

I går satt jag still i fotöljen och vi såg tre delar av vår serie, prison break. Åt inte ens på naglarna. Men å andra sidan åt jag upp dem nyligen så....

Vårt bredband har legat nere periodvis. Kanske värmekänsligt, tihi.

I dag fortsätter jag sy. Klänningen skulle ha foder men jag väljer underklänning. Tycker foder känns klumpigt o varmt, stelt. Det får gå som det går. Inte så mycket kvar nu men de jobbigaste delarna som foder i hals o sätta i kort ärm.

Har ju sytt en dräkt i thaisiden tidigare. Då fodrade jag kjolen men inte jackan.läst på lite och siden är ett starkt material. 

Strejk på skavsta....tur våra vänner inte åker förrän 21 . 

I dag börjar statsfesten i Gävle.  Fredag blir vår dag där.