Så skönt. Det gick ju bra men jobbigt att tänka på sladdar o dosa när man ska göra något. Då tänkte jag på de med påse på . Så tröttsamt, men samtidigt vänjer man sig kanske, eller inte.

Så får vi hoppas svaren är positiva.

Mammografi, klämmandet som förr gjorde såååå ont är nu ingen match alls med nya maskinerna. Skönt.. kallas igen om två år.

Ni har säkert märkt lite att min gramatik, stavning mm är sämre, eller så har ni inte märkt det för numera redigerar jag. Men släpper ut det skarpt och går in på nytt och fixar. Detta för att jag prickar fel mycket på tangentbordet. Så det jag förr sa gäller inte längre för då skulle texten inte vara läsbar. Så vet ni det, tihi.

Radio i går. Nytt om alzheimerforskning.

Tja, tyckte väl inte set var något nytt direkt. De pratade om att man ska kunna upptäcka alzheimer tidigade på personer och därmed sätta in symptondempande medicin tidigare. Och de sa att, vilket inte var nytt, via ryggmärgsprov o röntgen kan alzheimer synas 10-20 år före tydliga tecken på individen. 

Jag är ju en av dem 10-20 år före. 10 år är det ju nu. 

Fick frågan om det varit bra eller dåligt att jag vetar så länge utan alltförmycket försämring. Det var min husläkare som frågade.

Blev tveksam men kom på att det är,både ock.

Lämnade sthlm. Bra

Köpt casa kingis. Bra

Börjat leva lugnare. Bra