Upprörd idag. En vän har opererats för njursten i Örebro. vännen fick infektioner. opereras igen på Örebro.Får infektioner.Fortfarande har penicillin inte hjälpt. De säger att stenen var stor och förstört urinröret. Och hur vet man att det är sant? Varför upptäcktes inte det från början? Har de ställt till det vid första operationen? Läsa journaler är bra men i dag kan man ju gå in och ändra i dem lätt som en plätt.


Uppmanas att ta kontakt med gävle sjukhus, den första läkaren hon haft, igen för beslut hur gå vidare. Ev. Ytterligare operation i uppsala. 

Efter nästan en vecka, ingen journal skickad, de väntar på att posten ska komma blir svaret. Då kan de vänta tänkte jag. Posten. Har vi alltså inga digitala möjligheter mellan sjukhusen numera?????

Hon ringer Örebro. Journalen är inte ens skickad.

Digitalt har vi bank med säkerhet, våra skattehandlingsr och mycket mer. Allt via säker lina BankID. Vi swishar pengar via bankID men sjukhusen, som till och med har operationsavtal med varandra, har ingen säker digital lina utan förlitar sig på posten som dessutom är skarpt ifrågasatt just nu och patienten lider, har värk och psykiskt lidande. Vad FAN är det för fel på vår sjukvård!!!!!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Så nu har hon besökt gävle sjukhusm örebro med två operationer och troligrn uppsala för tredje operation.... skickas runt som ett kolli, kanske på postNord hon också........

Vissa klagar på icke näringsrik mat på sjukhusen, klaga på vården istället. 

Var är respekten för den sjuka patienten!!!! ?????  

Jag skulle inte tveka, jag skulle anmäla detta .

Löf.se