Ja, det är sant. I år räknas jag som pensionär och då tyckte jag det var dax för en modell större mobil. Så på väg i posten är iphone8+ . Härligt!  Stor skärm, större bokstäver, jättebra kamera och starkare glas. Utmärkt! Sköt er nu Postnord!!!! 

I dag ska vi uppvakta en pigg 60 åring......öppet hus i kväll i Brynäs....

Ingen läkare har hört av sig vilket jag tolkar som om mitt hjärta är alert och mina värden OK. Skönt....nu kanske jag slappnar av lite mer.

Nästa lördag öppnas toaletterna på kolloniområdet....DÅ är det vår! Börjar målningen invändigt direkt. Maken ska bara ta fram spackelspaden först för det låter han mig inte göra....tur jag har spanien där jag gör även det själv, tihi.

Där gör jag det på spanskt vis, lite hipp som happ.

Bestämt mig....börjar läsa om min bok igen i sommar på kollo....och redigerar. Att jag skrev om den skapade mod.....att ge ut,,,,nja, det vet jag inte, men kanske som netbok, finns det?

Pappa blir 95  i höst och jag hade tänkt vänta till han avlider men då han är helt blind nu och frun inte kan svenska så. Och ingen svensk vän, om han har några, skulle läsa den för honom . Jag hade alltså känslan av att inte såra i onödan. 

Men en person som pappa har inga vänner, bara tillfälliga bekanta och numera inte ens det. En situation han själv skapat. De få han hade har han sagt upp bekantskapen med, så även med mig för femtioelfte gången. Fick en påringning när jag var i spanien men som vanligt pratade han bara om sig själv och var rätt obegriplig på något blandspråk. Jag lade ,efter många försök, på ”luren”.

Så, solen lyser, snön smälter . 

Dagens:

Framtiden händer inte.

Den skapas.

Källa: Ariel Durant