Jag gar sålt den och de hämtade nyss. Skönt...sådan ångest att gå o glo på den....passar inte mig alls...spontanköp i tron att jag skulle sitta på terrassen o cykla...nääää, fy f.n. Vad tråkigt. Men jag fick igen mina pengar.

Var tusan är värmen? Visaerligen hela 7,5 grad när jag gick ut i morse men februari är helt klart kallare än januari var i år.  Förra året var det tvärt om....

I dag tar jag itu med badrummet,,  tror jag.  Samtidigt som jag ska göra en gryta. 

Väggmålning får bli nästa vecka igen....nacken är bättre nu så...

Vad gör jag istället för motionscykla?

Jo, jag fick ett övningstips för min ichias av massören här tidigare. Det gör jag tio ggr varje morgon och när jag ligger och ser på netflixserier. Det har hjälp mig oerhört....kotorna lägger sig tillrätta liksom. Sedan såg jag en annan övning på fb ang. Rygg. Man ligger med fötterna uppdragna mot stjärten. Fötterna plant i sängen. Lyfter upp ett ben helt rak upp, gärna med hjälp av ett yogaband....håller. Och tar nästa ben. Det gör jag också ibland. Skönt dessutom. Sedan är det ju knäövningarna som jag tappt helt just nu men de kommer. 

Nu öppnar snart en ny massage här intill mig. .den ska provas....20 euro för en timma....kanske jag sagt det redan...ja, ja, i så fall har ni hört det två ggr nu🤪

Åt ingen middag i går.. åt bara smörgås på dagen för tt jag skulle gå ut o äta på kvällen. Tog aldrig på mig mysbyxorna för att jag skulle komma iväg utan att behöva byta om. Men ,orkar inte och dessutom ville jag inte lämna chivas. 

 

Han har tuggat och slickat bort allt hår på en framtass....så den är rengjord, smörjd med aloever gel, omlagd. Han vill inget hellre än tugga bort bandaget. Förra gången han hade omlagt svalde han till och med delar av bandaget...tokhund. Så jag passar på honom och han surar.

Är det inte bättre i morgon får jag prata med veterinär me. Jag får känslan av något insektsbett....