Tröttnar aldrig riktigt. Men pga grått o mulet på förmiddagen och regn som var på natten hade många knallar valt bort att komma. 

Blusen på bilden köpte jag på en annan marknad,men det var premiär i går att använda den på Cagneys vid livemusiken. Dessutom sminkad för en gång skull.

 Skorna köpte jag på gårdagens marknad. Skinn och kostade hela 90 skr.

 Och så vill jag visa er mitt ”nya” fönster. Fick efter mycket bök upp myggnätet och kunde tvätta fönstret. Gick och köpte en lykta till.   Gissa det blev ljust nu i rummet. Sitter ju i min fotölj vid fönstret för dagsljus när jag målar. Har inte ens tänkt på att ett myggnät kan ta bort så mycket ljus.

Var som sagt på Cagneys i går...en kvinna som sjung. Nja,,,,inte särskilt kul, inte särskilt bra sångröst och hon kändes lite oengagerad för det var lite folk. Vi var sju st. I starten så hon sa att hon väntade lite med att börja. Det blev 1/2 timma. 

Inget fanns annonserat utanför alls denna gång så inte konstigt det blev lite folk. Bara på hemsidan som ju fortfarande är förra ägarnas. 

Pratade med mina grannar om det. I lördags hade en bar ovanför haft livemusik vilket stod den dyrt. Polisen kom och stängde ner det och de fick böta direkt....korrupta poliser =ja. De jagar tydligen alla med live för att då pengar i fickan. Då blir de inte anmälda. Trodde att slla dessa fick skylla sig själva när de snålade in att ha licens för livemusik. Men, då fick jag veta att pubar inte kan söka om det. Ingen pub får ha livemusik . Det är alltså hela valencia. Kanske fler håll med....jag frågade om karrioky, nej, ingenting med mikrofon.

Det ska alltså bara vara livemusik på stora restauranger . Något skäl har de väl, men trist är det. Skulle vilja veta varför.

Händerna värker. I går kväll kunde jag inte öppna en vattenflaska ens....

Trots det, ut och måla klart nu i solen. Eftermiddag får jag ju besök.