Ni kommer ihåg, jag trodde mig komma ihåg vilka de var, de som jag först inte kände igen. De som kört mig. Mötte dem igen på Cagneys igår och berättade för dem att jag nu kom  ihåg. Om att de kört mig från flygplatsen och och att jag fått ett mail av honom jag inte förstår. Det var HELT FEL, igen....nej, vi är irländare som du satt ihop med och vi kör inga transporter och har inte mailat.   Suck.

Så nu slutar jag grubbla på sådana här situationer och slutar fråga hur vi setts.

Basta!

Var alltså på Cagneys. 60 personer där, smockfullt. Och de har inte ens börjat annonsera än...bara ord till ord mellan människor...så plötsligt var standardgäster från Dos Mas där, spaniorer...kul! Och tyvärr även förra ägarna till mitt hus...de som inte vill ha med mig att göra och ångrade att de sålde till mig (hennes ord).

De var till och med uppe o dansade. Tittade inte på mig och hon satt och pratade ivrigt med de vänner de hade med, tre fransyskor. De var alltså de som inte tyckte om hög musik, ringde till polisen flera ggr och anmälde pubarna omkring vilket fick till följd att en fick så dryga böter att de stängde helt. De var de som varnade mig för Cagneys. 

Jag går och fyller på mitt glas o passar på att be att få sitta med mina grannar så jag kommer långt ifrån dem.  Grannarna hade de inte ens hälsat på trots att de sa till mig att de var så fantastiska. 

Vad gör de här! De bor långt härifrån nu....

Väl hemma.  Chivas har tuggat av sitt bandage...hittar gasbindan men inte plåstret...måtte han inte svalt det. Det har hänt en gång förr....

Har inget mer att sätta på. Drömde att han dog och alla sa att det var mitt fel för jag tog honom till Spanien.

Vaknar o kollad honom. Ja det är rött och kalt.....tar på aloeveragel...kanske måste jag gå och köpa en strut till huvudet. Får se hur dagen blir... ska i vart fall gå in till veterinäraffären o visa upp det. Måste vara något bett eller växt och klådan har orsakat att han gnagt bort allt hår.