Kände ett regnstänk när jag var ute med chivas. Ett....sedan slut.....

Gävle har nu haft över två månader med sol o värme....helt otroligt. Varit bevattningsförbud och nog på väg att bli igen. 

Denna vecka är lite att passa. Men nu har jag memmoplanner igen som FUNGERAR.

Envis är den också. Bockar jag inte av hör den av sig igen efter en stund, och igen och igen....ha ha.

Nu har jag räknat på kostnaderna för spanienhuset per år.   Inte en direkt lönsam historia men vårt eget. Skulle kunnat hyra ungefär 4månader för årskostnaden. Men, nu kan jag vara längre, har egna saker där osv. Men jag får betala det som fallererar. Ja, ja, detta visste jag innan jag köpte men att spansk bank skulle ta bra betslt visste jag inte. Att ha ett konto där kostar 150 kronor per år i engångskostnad för att jag inte är åretrunt boende och 100 kronor i månaden för att ha själva kontot. Snacka om blodsugare när de får ny kund. Det gör 1.350 kronor om året bara för bank.

Fick det skrivet på näsan direkt av maken.....ja.ja........

Pratade också om vad trist det skulle vara att vara där i flera månader utan chivas om något allvarligt nu händer. Ja, det är att gå händelserns i förväg vilket jag alltid gör numera. 

Ska du sälja då sa maken. Nej, det var inte vad jag menade, bara att det blir mer ensamt, mindre sysselsättning och så.........måste lära mig att tänka tyst.......

Jobbar på att vara tystvid frukost. Väldigt svårt.  Av någon anledning glömmer jag boet att vara tyst efter en väldigt kort stund. Önskar jag hade mindre att prata om.......mindre svada......

Plåster på munnen kanske🤣🤣🤣🤣

I går rensade jag köksskåp.....skulle vänta till det blev dåligt väder men det blir ju inte det. Slängde onödiga tingestar och gjorde snyggt. Fortsätter lite i dag. För i dag är det faktiskt grått även om det är lika varmt.

Måste ringa om försäkringen för chivas. Vi har redan använt rn massa pengar och nu står det att magnetröntgen kostar 500-16.000 kronor.