Tja, det har aldrig varit en otursdag för mig. Däremot midsommarafton när jag var väldigt ung. Ramlade, skar upp foten i sjön och mycket mer. Numera lugnt. 

Blev ingen spanska igår. Läraren sjuk....vilken besvikelse....

Ett bröd jag bakade blev väldigt saftigt men platt.

Gjorde ett nytt och upptäcker att 1 dl måttet jag använt bara är 1/2 dl....oj....så det innebär att det blev 1/2 liter filmjölk för mycket.....men faktiskt godare än det rätta brödet, ha ha.

Så nästa gång drar jag nog ner på torra grejer lite.

Gjorde pannkakor och samtidigt stuvning med svamp o skinka. Det ni. Två saker på en gång. Det blev alltså crepes. Så glad att jag fortfarande kan . Gjorde dessutom gryta, men inte samtidigt, till i kväll. 

Det jag skrev om igår ang. Nyheter alzheimer. Ja, det var så man presenterade inslaget. Tror de gör så med jämna mellanrum utan att ha något riktigt nytt. Varför? Vet inte, kanske för vi ska tro att forskningen går framåt så vi ger pengar....bitter? Ja, lite.

Forskningen pratar hela tiden om att UPPTÄCKA SJUKDOMEN TIDIGT, inte om att STOPPA ELLER FÖRHINDRA den....

2006 flyttade vi från sthlm. 12 år sedan nu. Hjälp vad tiden går....och redan före det var jag alltså utredd första gången.

Så apropå 10 år diagnos är det faktiskt drygt 12 år sedan allt startade och faktiskt var jag bara knappt fyllda 50 år, (65i höst) när jag blev riktigt sjuk psykiskt och senare började misstänka alzheimer. En lång resa....före den tiden hade jag aldrig varit allvarligt sjuk.

Vem gjorde mig sjuk? Svar: min pappa.....


Den boken som jag då skrev står i min bokhylla. Jag tryckte den själv via internet men gav aldrig  ut den. Om jag skulle så måste den redigerad ordentligt och att läsa allt igen är fortfarande för tungt. Synd, kanske kunde jag hjälpt något med den, kanske kunde jag fått in en slant till.

Någon som vill  jobba ideellt och redigera? 😂😂😂😂😂😂ha ha....skojar.

Nu ut och titta på ny mobil. Min är så liten och otydlig. Ska nog ha iphone 6 eller till och med 6+