Där gick jag in i går och blev mdlem. Det första jag skrev var 

Född 1953. Första skolåren i Gävle, strömsbro skola.

Andra kommentaren på det  var:

Strömsbro ska stavas med stort S

Så trevlig att gå med i den gruppen!!!!!! Det första jag stöter på är en bokstavspolis från Tierp med stort T!

Upprörd, så upprörd...klarar inte av sådana här människor.....klarar inte av spydighet, viktigpettrar, besserwissers, .....FAN

Hade i går avslutat all kontakt med min s.k. Mäklare.  För all framtid.... och kände mig gladare, mer avslappnad.    Varför kan jag inte ta dessa små struntsaker med en klackspark?????

....

I dag är det grått väder. Typiskt när spaniorerna är lediga....bor ju bland många spaniorer och de brukar klä på sig ordentligt, ta ut sin pinnstol och sätta sig i solen på trottoaren och småprata....

.....

I går kväll fick jag inget varmvatten men blev svettig ändå när jag tänkte på ev. En sak till som ska krångla,,,,varmvattenberedaren. Som jag dessutom fått uppfattningen att den var helt ny då vi avtalat om det bär jag köpte, men som, när jag ville ha kvittot, visade sig vara köpt begagnad....återigen,,, proffsig mäklare som inte ifrågasatte något alls för min räkning,,,,,,,suck.

Men i dag var den glad o munter igen och jag fick varmvatten...

Så stressad,,,,så upprörd minsta motgång. ..hjälp,m,måst ha hjälp att lugna ner mig!!!!