Den var inte så stor och jag saknade en massa montrar faktiskt. Men det är alltid kul med en utflykt och sällskap. Det var mycket folk, väldigt trångt och sorlet var jättehögt. Tyvärr stressande för en sådan som mig...men vi var inte så länge och sedan åkte vi till Guardamar för att äta något vid stranden. Men, parkering var inte att tänk på. Söndag, varenda spansk familj är ute och äter, leker, picknickar mm.

Så hem till La Marina igen för kebab på Yogi,s. Ett litet mysigt ställe .

I går eftermiddag blåste det upp till halv storm igen...soligt o varmt på dagen med lite blåst. Fick plocka ner blommorna från borden. Hur som helst tog jag en snabb tur upp till Cagneys. Tyckte musiken lät annorlunda än annars. Rätt. En ny artist. Superduktig , rena showen bjöd hon på....men tyvärr slutade hon redan 19.30 och jag kom 19 så det blev inte så mycket. Ok. Hem igen då och mina serier. Ser en väldigt bra serie ny , men tyvärr får den mig att gråta till nästan alla avsnitt. Ett avsnitt kvar.

Seven secunds heter den. Netflix.

I dag ska elmannen komma tillbaka för att installera en ny mätare inomhus. Folk undrar varför jag ska ha det, men jag tycker det känns tryggt att kunna se hur mycket jag gör av med, lite koll att jämföra med fakturorna och även för mig själv att tänka på att spara el. Min sista räkning var på 1.100 skr för slutet av januari till slutet av februari. Så omkring den kostnaden får jag räkna med per månad när jag är här. Vad det blir  är huset är tomt vet jag inte än då jag uppgraderat elen i huset. Vi får se. 

Men kan man spara så är det ju bra........lite intresserad av vad saker drar faktiskt. Har väl för mycket tid, ha ha. 

Slutmålat för den a gång nu...allt bortplockat. Sista veckorna blir alltså bara slöa i skuggan. Snöar fortfarande i Gävle......