Besök hos ny jurist/revisor...jag hade förberett mig genom att skriva ner , förkortat, min fastighetsaffär på engelska. Hon började med att läsa den....nu kommer de att ta direktkontakt med juristen för fastighetsaffären för att fråga var mitt originalkontrakt är...lyckas inte det går de direkt på registreringen...toppen .

Sedan tar de hand om min fastighetsdeklaration från nästa år. I priset ingår också en del juridisk hjälp med  t.ex detta med kontraktet, problem med el eller vattenbolag, försäkring mm.

Jag är så nöjd.

Och alla ni som här sagt att jag ska lägga denna fastighetsaffär bakom mig nu, vilket inte riktigt funkat då jag saknar originalkontraktet.

Den spanska juristen sa. 

-vill du ha ett råd av mig?

Ja tack

Spanien är ett fantastiskt land, njut av det här på vintern och glöm det här sveket. Du mår bara dåligt annrs.

Ja, sa jag, så fort jag har originalet i min hand....tack!

Hon hör av sig på måndag. I dag är det spaniens nationaldag o allt är stängt. 

Fick problem redan i morse med chivas. De sköt fåglaro kaniner igen kl 8 ...men nu när jag vet att det är vissa dagar kl 8 skulle jag ju kunna rätts mig efter det men tog chansen att öva honom iställt. Så vi gick ut som om inget small. Han gjorde sitt väldigt fort. Troligen hoppades han att jag skulle vända hem då. Men jag fortsatte hela vår morgonrunda. Efter ett tag slappnade han av. BRA TRÄNING.

I dag blir det väl jobbigt. Gevärskott är en sak, men fyrverkerier!!!!! Så kanske kan jag inte lämna honom ensam för att gå ut o äta som jag tänkt. Dessutom är det torsdag o full rulle på Cagneys. Först livemusik från 5-7. Sedan födelsedagsfirande av ägaren Deb. Men jag kanske får avstå....litet paket ska hon ha i alla fall.

Tänkte gå på marknaden men  är den öppen en sådan här dag? Får gå o kolla. Tur det är nära.

I går blrv jag hämtat av goda vänner. Vi åkte till deras nya hem här i spanien. Sååå mysigt. En by längre in i landet. 1,4 mil från mig....vi tog en drinkm pratade i massor o sedan skjutsade de mig hem, men först gjorde de en rundtur med bil....så kul....de är helt fantastiska....

Tänk, ibland träffar man nya vänner av e slump som blir väldigt nära o kära vänner. Vi möttes här i spanien i matvaruaffäre, ha ha.