Sakta med säkert. Hela golvet i vardagsrummet rengjort...kära ajax!!!! ❤️ Brorsan var här igår och skruvade ihop tvbänken . Återstår bara lådorna o dörrarna... så TV på plats nu .ska bara fundera ut hur alla sladdar till tv, box, o dvd ska kopplas, ha ha.

Hann inte skriva i går. Träffade en svensk vän och vi gick med våra hundar på marknAden en stund, rastade dem sedan och gick till min spanska restaurang för vattenhål....så trevligt....

Sedan hann jag precis ajaxskura sista delen av golvet i rummet så kom brorsan och vi fortsatte, mest han, till kl var halv sju. Hade ingen mat hemma men orkade bara inte gå ut så det blev middag i form av mjölk o flingor och köttbullsmackor....ßedan två delar Bron.

I dag fortsätter jag måla lilla bordet. Ser inte fullt så bra ut, men  när ingen ser så hinner jag kladda på här och där.   

Ska försöka montera en låda också....bara för att jag är nyfiken och brorsan sa att det brukar vara jobbigast med lådor. Då MÅSTE jag ju prova.

Så skåpet har tre lådor och två stora skåp.... har inte ens grejor att fylla det med. Men det blir filmer o dvdskivor, kanske böcker också på sikt. 

Min bror är lite lik mig ibland....i går skulle han säga rädisor men började istället förklara hur de såg ut och smakade....jag gissade rätt.....men han har haft två tior och det tar på minnet utan att för den delen ha demenssjukdom. Det blir ändå rätt kul och vi fick skratta lite tillsammans..

Fredag och OS start....så jobba lite nu på förmiddagen och softa framför tv, om jag får igång den kopplad mot datorn, med invigningen o målarbok är min plan....middag,,, vet inte. Allt jag hamstrat i frysen när maken var här är slut förutom en kycklinggryta jag gjort till min bästa vän kommer.   

Fick höra i går av svenskar att det finns kanabisolja och kanabissalva här på apoteket. Ska passa på att köpa o prova. Den är OK att ta hem också säger de. Den är väldigt svag men hon tyckte den fungerade för hennes värk. Fibromyalgi som jag.

Annars får jag väl åka till Danmark i framtiden...de ska ju odla nu och släpper kanabis fritt för medicinskt bruk.

Fortfarande kalla mornar och kvällar här. Så konstigt. Hoppas det vänder snart.