Som tur är har allergireaktionen för,kortisonsprutan lugnat ner sig.

Har nu skrivit till SVT med kritik om fråga doktorn program. Fåt automatsvar att de ska svara inom två dygn....vi får se.....men en som klagar lär inte göra någon skillnad och att skriva direkt till dem lönar sig ju inte som jag sagt tidigare.

Färdigpackad nu. Lite orolig för blåsten som kommit in och den ev. Stormen söderöver med tanke på att flyga .... 

har bokat nu med en smed som kommer på måndag till vårt hus för att kolla vad vi ska göra för att ingen ska kunna ta sig upp på vårt soltak..

Har bokat med en kompis som kommer efter min vän åkt hem och installerar elmätare inne i huset och kollar min elkapacitet för att byta ut gasolspisen mot el o installera fläkt över.

Chivas var konstig i går,,,bra sov i sin bädd, men är det något får jag ta det i spanien. Jag har veterinär på gångavstånd.

Mittmknä känns bra nu men som min läkare säger, varför vägrar de operera? Märkligt....kraftigare och Äldre människor än mig får ju operation. Är det min alzheimer i alla fall. Bara ett ställe har velat hjälpa mig, sophiahemmet, och då får jag betala själv. Kanske slutar det så men det känns inte OK.

-----

* Demensförbundet kommer att finnas på bokmässan igöteborg i år och prata om yngre med sjukdomen. Toppen!

* kom ihåg att det heter symptonlindrande medicin, inte bromsmedicin. Själv tycker jag ordet är för långt så jag skulle vilja ha ett annat ord att använda. Förslag? Så myntar vi det sedan.

* nästa gång jag skrivit blogg blir troligen först på lördag. Fredagmorgon ska mina vänner som bott i huset i två veckor, åka hem och jag har ju en vän med mig som behöver min tid.