Och riktigt snygg....

 

Kala delen har nu fått som en ny hud av aloevera gelen. Och han har sovit i husset tröja....lite sur men det får han vara. 

Aloevera gel använder jag både till honom och mig själv...den är helt fantastisk. Den lägger sig som ett skyddande lager och är klådstillande...bäst är att ta och bryta ett blad från plantan direkt . Då kan man prata om 100% ig aloevera.

Jag har klarat flera småsår och lättare brännskador på mig själv med den.

Grejen är att allt numera står att det är aloevera i....glöm då inte att i en flaska som det står att de  innehåller 100% aloevera innehåller därmed troligen 100%ig alovera men i liten mängd, resten är utspätt med annat, t.ex vatten. Så köp riktig via leverantörer. Där är det 100 volym% . Alltså hela tuben innhåller enbart aloevera. Stor skillnad på det.

Dessutom kan du se på innehållsförteckningen. Om aloevera står överst är den troligen bra för då är största mängden i tuben aloevera...står den senare i förteckningen så köp den inte av i tron av vad jag skriver ovan. Varför finns den inte i affärern? 

För de inte vill att den ska vara en i mängden utan att man får berätta om skillnaden som jag gör nu. Den skulle ju bli så mycket dyrare än de andra och då blir den troligrn bortvald i konkurrens då man inte vet skillnaden.

Oj, så blev jag försäljare och marknadsförare. Men faktiskt, det är den enda rekla, jag kan tänka mig att ha i denna blogg förutom forskningsreklam om det fanns. Även exelon kan jag tänka mig men det har jag försökt och de svarar inte ens på frågan.

Ja, jag har sålt aloevera . Mest för jag använder den så mycket själv och kunde stå för den. Till min värk på olika ställen på kroppen har jag provat alla sorter från apotek,, den enda som hjälper mig någr timmar framåt är aloevera Heat Lotion. 

Nej, jag säljer inte numera....😘😘😘😘


Dagens:

Jag tål inte folk som alltid håller med en.

Gör du?

Okänd.