I går var vi med vänner på statsfesten. Åkte faktiskt buss in vilket gör mig nipprig.. bara att beräkna tiden till att gå till busshållplatsen och att betala på bussen. Att gå av rätt hållplats. Men jag överlämnade det till de andra och bara flöt med. 

RedAn vid start blev min väns make illamående. Värmen var som alltid denna sommar, stekande och kanske var det skälet. Sedan att gå bland marknadsstånd med flera personer....jag går bara och tittar efter de andra, nervös att tappa bort dem, så jag hinner inte se ordentligt på utbudet. Ytterligare stressgrej alltså. 

Vi åt lunchbuffe på ett trevligt ställe. Satt ute i skugga. Mysigt o gott. Men sedan blev den illamående personen tvungen att åka hem, blev sämre o sämre. Trist.

Vi andra försökte titta en stund till men tröttnade. Buss hem, hittar inte hållplatsen. Omdraget pga festen. När vi väl hittar den ska den gå om 40 minuter. Vi tar en annan buss och det slutar med att vi får gå jättelångt efteråt.  Benen slut, gassande sol att gå i, fötter o hälar värker. På kvällen kunde jag knappt resa på mig från fotöljen. Hälarna var inte tillräckligt töjbara, knän o höfter värkte. 

Jaha, men jag kom hemifrån lite i alla fall, ha ha.

Såg sedan första tvdebatten i valanda  om skolan...intressant men konstigt att de var så överrens. Då borde det ju vara en smal sak att rätta till allt. Själv tycker jag att kommunernas ansvar ska bort. Det är ett av skälen till att skolan inte blir lika över landet. De har olika råd. Men det är vad jag tycker det. 

Vaknade i morse med hällregn och en kraftig åsksmäll. Sedan var alltihop över.

Men lite friskare luft, passar på att vädra.