Och 1 år sedan jag flyttad in i Casa Kingis. Otroligt vad fort ett år gått. Lite oroande då det är ett år närmare min försämring, men det ska jag inte tänka på i dag.

Förberedde sista två väggarna i går. Så i dag målar jag sista delen i rummet. Börjar få lite snitts nu.

Skulle ägna en del av dagen åt OS men de har ju kraftigt oväder så utegångsförbud för dem.fattar inte varför man väljer att ha OS i ett land där extremväder är vanliga denna årstid....

Chivas har ägnat natten åt att slicka på tröjan så fukt gått igenom till det skadade området. Nu har jag bandage under tröjan. I morgon natt kommer min kompis his och då har hon med en strut till honom..nu får han passa sig..

Chivas var så mager ett tag, men i spanien blir han rund..jag går ner i vikt och han ökar i vikt. Äter han upp min mat? Nej, men alla älskar hans färger och vill kela o ge honom godis så.. både servitörer o gäster omkring och jag klarar inte att säga nej när de frågar. Så istället köpte jag ett nytt sele i går, modell större. Kamske får jag betala övervikt hem för honom, tihi.

Var på väg att ramla igen...det är som om höger vrist inte riktigt håller styrseln. Det är ju dessutom det benet som tappade funktion för flera år sedan. Det finns ingen kraft i det så det går inte att stödja på det t.ex i trappor, ur bil osv. Sedan är ju det samma ben som värsta artrosknät är på. jobbigt och jag blir så orolig....men som sagt, nu ska jag inte vara ensam på 10 dgr.

Men hel det benet, det knät, den vristen är alltså knäpp....men doktorn är ingen ide. Blir väl rullator på heltid senare. 

Bättre stavat nu än förr? Jag hár börjat kolla igenom texten och rättat. Blir så många fel nu så ni skulle inte fatta annars. Det är inte att jag inte KAN stava utan att jag trycker på fel tangenter när jag skriver. Typ träfffel! Oj, tre f!!!!!❤️❤️